FIF ble rent idrettslag august 2023 - nå har kunnskapen blitt frisket opp.

Postet av Fredrikstad IF den 12. Mai 2024

Antidoping sin representant Alexander Olsen-Syversen, holdt antidoping foredrag på FIF-huset. Det var nærmere 30 deltagere fra aktive, trenere og styremedlemmer, som fikk frisket opp sine kunnskaper om antidoping og dermed bidra til at FIF fortsatt kan kalle seg et rent idrettslag.

Marlen Aakre og Nora Wold tatt ut til Nordisk mesterskap, der begge deltar på 400mhk.

Norges Friidrettsforbund har tatt ut følgende utøvere til Nordisk mesterskap i Malmö 18. og 19. mai og troppen til EM motbakke/trail/opp-ned i franske Annecy fra 31. mai til 2. juni. Dette er vår samleside for aktive uttak i regi av NFIF.

Se hele uttaket på friidrett.no

Flott innsats av FIF-utøverne under Per Halle Invitational.

Per halle Invitational ble arrangert 10.mai på Greveskogen i Tønsberg.
FIF stilte med 4 aktive, som alle satte ny perser.
Herman Harstad, Viljar og Oliver løp 1500m, mens Nora Wold stilte på 800m.

Postet av Fredrikstad IF den 11. Mai 2024

I flott forsommervær fullførte hele 57 stafettlag og 720 enkeltløpere hele distansen på 10 miles. I tillegg løp 75 løpere den samme distansen i trimklassen (uten tidtakning). Det er ny rekord med god margin!

For første gang opplevde vi at 10 miles ble fulltegnet. Lørdag formiddag ble maksimalt antall nådd og vi måtte stoppe videre påmelding. Det ble dessverre ingen etteranmelding på torget i Sarpsborg, men de fleste løp i stedet i klasse trim (uten tidtaging), der det var noen startplasser igjen.

Beste herre ble Sondre Lomeland (260) fra Sporstklubben Vidat med tiden 54:21. Han var 10 sekunder foran Mats Hellerud (972) fra Moss IL. Ulrik Lolland (817) fra Rygge IL tok 3. plassen med 54:53.

Sigrun Gjølberg fra Rygge IL vant kvinneklassen på 59:56, som også er ny løyperekord. Hun var også nesten 5 minutter foran Petra Jacob fra Hosle som løp inn til 2. plass med 1:04:50. Maiken Berthelsen fra Oslo tok tredjeplassen med tiden 1:06:04.

(T)raskere fra Sellebakk vant, som eneste påmeldte lag, kvinneklassen i stafetten med 1:49:54.

Herreklassen ble vunnet av Pæddekummen Elite A-lag fra Sarpsborg med 56:25. PWC Østfold 1 far Torp tok andre plass på seierspallen med 1:01:46 foran Beer Sten1 fra Gamle Fredrikstad som løp inn på 1:06:43.

I stafett Mix var Solcellespesialisten 2 fra Fredrikstad sterkest. De løp inn til 55:08, noe som også er klasserekord for klasse Mix. Team Solberg Elite 1 fra Ski kom inn på en sterk 2. plass på 57:54, også det under den gamle klasserekorden. Hagle Eiendomsservice fra Manstad tok 3. plass med 59:44.

Resultater

Alle resultater finner du på Eqtiming resultatside for Glommaløpet.

Glommaløpet 2024, 10 miles, total resultatliste
Glommaløpet 2024, 10 miles, klassevis resultatliste
Glommaløpet 2024, stafett, total resultatliste
Glommaløpet 2024, stafett, klassevis resultatliste
Glommaløpet 2024, startliste 10 miles uten tidtagning
Glommaløpet 2024, deltakere barneløp 2024

Det er trangt i gatene i Sarpsborg når over 700 løpere drar av gårde mot Fredrikstad!

Martin Fredheim (460), en av initiativtakerne til Glommaløpet, mot mål i sitt 10. Glommaløp av 10 mulige. En prestasjon han deler med Morten Hansen og Terje Hansen, alle tre fra Fredrikstad IF.

Artikkelen oppdateres.

Takk til alle løpere, tilskuere og frivillige for ett flott arrangement!

Tinestafetten med kjempeinnsats på alle etapper!

Postet av Fredrikstad IF den 7. Mai 2024

169 lag løp stafett på Lisleby i strålende vær. Innsatsen var upåklagelig og mange gode resultater.